کتاب مهمانی باشکوه با سیب زمینی
نوشته:کری ری-تریسی رادرفورد
ناشر:مبلغان
ترجمه:مژگان حسن زاده
دستور العمل های جدید آشپزی با سیب زمینی
نوشته:کری ری-تریسی رادرفورد
ناشر:مبلغان
ترجمه:مژگان حسن زاده
دستور العمل های جدید آشپزی با سیب زمینی
کتاب مهمانی باشکوه با سیب زمینی
نوشته : کری ری و تریسی رادرفورد
ناشر : مبلغان
ترجمه : مژگان حسن زاده
شابک : 978-964-2614-50-9
تعداد صفحات : 70
شمارگان چاپ : 2000
نوبت چاپ :دوم -1392
لیتوگرافی : مهر
قیمت پشت جلد : 7500 تومان
درباره کتاب :
همه ما سیب زمینی را می شناسیم. غذای معروف ومحبوب بچه ها و بزرگترها.هیچ رستورانی نیست که در منوی آن سیب زمینی نباشد. از فست فودها تا رستوران های سنتی و حتی رستورانهای لوکـس اشرافی. اما همه نمی دانند که با سیب زمینی می توان هفتاد نوع غذای خوشمزه درست کرد. از اسکالپ سیب زمینی گرفته تا سالاد سیب زمینی با مایونز و از کلوچه سیب زمینی تا پای شپرد سیب زمینی . در این کتاب شما با دستورالعمل های فوق العاده خوشمزه ای از سیب زمینی روبرو می شوید که شاید در کتاب آشپزی دیگری یافت شود. همچنین با انواع سیب زمینی و روش های نگهداری آن نیز آشنا می شوید.شاید به جرأت می توان گفت همه چیز هایی که یک خانم علاقه مند به آشپزی درباره سیب زمینی باید بداند در این کتاب یافت می شود. و حتی س آشپزهای حرفه ای نیز با بسیاری از دستورالعمل های جدید آشپزی روبرو می شوند که تا قبل از آن ندیده اند.
فهرست مطالب :
مقدمه
خرید سیب زمینی، انواع سیب زمینی، نگهداری و تهیه سیب زمینی
تکنیکهای پخت
آب پز کردن، پخت در مایکروویو، سرخ کردن، تنوری کردن، کبابی کردن، بریانی کردن، پوره
انتخاب نوع سیب زمینی
پوره سیب زمینی
سیب زمینی بریانی
سیب زمینی تنوری با پوست
تزیین و تغییر شکل سیب زمینی، این غذای ساده
سیب زمینی آب پز با سس
انواع سس برای تزئین سیب زمینی های ساده
انواع چیپس
انواع مختلف سیب زمینی سرخ کرده با اشکال مختلف
دستورالعمل های پخت آسان
اسکالپ سیب زمینی
خوراک کلم و سیب زمینی
خاگینه سیب زمینی
سیب زمینی سرخ شده با ژامبون
خوراک گوشت نمک سود شده
هش برانز
سالاد سیب زمینی با سس سرکه
سالاد سیب زمینی با مایونز
ایده های درخشان
روستی سیب زمینی
سیب زمینی و کاری با نخود فرنگی
کوکوی ژامبون با سیب زمینی
سوپ ماهی و میگو با سیب زمینی
سیب زمینی های هاسل بک
سیب زمینی گالـــت
سیب زمینی آنا
کلوچه سیب زمینی
کوفته سیب زمینی با سس گوجه فرنگی
گراتین سیب زمینی
املت اسپانیایی
سوپ تره فرنگی با سیب زمینی
سیب زمینی با پیاز سرخ کرده
سس سیر یونانی
خوراک کلم و سیب زمینی
پای سیب زمینی
پای شپرد سیب زمینی
سیب زمینی پفی
انواع کروکت سیب زمینی
خوراک سیب و سیب زمینی
سوپ جوجه سیب زمینی گالانگال
پیتزا سیب زمینی با پیاز و پنیر
دسر سیب زمینی و کدو حلوایی
سیب زمینی گاژون
سیب زمینی شیکر آمریکایی
کاسرول مجاری
سیب زمینی تنوری
کیک سیب زمینی با سس سیب
سیب زمینی با کاری و کنجد
خوراک کاسرول سیب زمینی لایه لایه
کوفته سیب زمینی و گل کلم
کیک سیب زمینی با تره
مرغ، زیتون و سیب زمینی
سمبوسه سیب زمینی و بادام هندی
پای سیب زمینی با گوشت بره
نان سیب زمینی وپنیر
سوپ لذیذ سیب زمینی آلمانی
کشت سیب زمینی
اطلاعات مفید
اصطلاحات و اسامی به کار رفته در این کتاب
هنوز نظری ارسال نشده است.
برای ارسال نظر باید عضو شوید.